De werf van Storm-windpark in Pelt kreeg dinsdag bezoek van vier klassen van de derde graad van WICO Campus TIO.

Middelbare school Wico bezoekt werf Storm-windpark Pelt.

28/5/21

Dinsdag kregen we op de werf van Storm-windpark Pelt vier klassen van de derde graad van WICO Campus TIO over de vloer. De timing van de klasdag was perfect: de opbouw van de derde windturbine was volop aan de gang. Het was dan ook een indrukwekkende rondleiding langs de drie windturbines, waarbij de jongeren de kans kregen om wat ze al hadden geleerd over windenergie toe te passen op een echte werf. Naast de rondleiding werd er ook een presentatie voorzien over windenergie en het windpark.

Het was, ondanks het slechte weer, een fijne en leerrijke dag met deze enthousiaste bezoekers. We vinden het bij Storm belangrijk om jongeren de kans te geven om zelf van dichtbij te ontdekken hoe windenergie geproduceerd wordt. Dit doen we door de lokale jeugd te betrekken bij onze werven en operationele windparken. Het werkt erg aanstekelijk om het enthousiasme te zien bij jonge mensen om bij te leren over hernieuwbare energie.

Deel op:
No items found.
Operationeel
In aanbouw
In ontwikkeling

Het windpark in
Pelt

Het Storm-windpark Pelt bestaat uit drie windturbines en is gelegen ten noorden van het kanaal Bocholt-Herentals, op de terreinen van zinksmelter Nyrstar in Overpelt (provincie Limburg).

Volg ons op social media!

Stel ons een vraag

Bedankt!
Uw formulier werd goed verzonden.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.